وي تصريح کرد: در طرح ويژه راهداري نوروز امسال، يکهزار و ۱۸ اکيپ راهداري و گروههاي امدادي با شش هزار و ۸۰۰ نيرو و ۹هزار و ۵۰۰ وسيله نقليه در کل شبکه راههاي کشور مستقر بود.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي کشور در خصوص برنامههاي امسال اين سازمان گفت: افزايش طول راههاي شرياني کشور به ميزان يکهزار و ۲۰۰ کيلومتر، تبديل راههاي اصلي به بزرگراه و آزاد راه، اصلاح موضعي يکهزار نقطه پرحادثه و ايمنسازي شبکه راهها از جمله برنامههاي در دست اجرا در سال 87
است.
بخارايي افزود: همچنين در سال جاري ۸۰۰ دوربين کنترل سرعت در شبکه راهها به منظور مديريت سرعت نصب ميشود تا امنيت خاطر بيشتري براي مسافران جادهها فراهم شود.
وي، از تامين روشنايي به طول ۵۰۰کيلومتر در محورهاي ارتباطي، ايمنسازي يک هزار و ۲۰۰مدرسه حاشيه راهها، استقرار ۳۰دستگاه کنترل توزين در حال حرکت در شبکه و تجهيز ۱۷گردنه کشور به دستگاه مدار بسته را از ديگر اقدامات براي ايمنسازي و توسعه راههاي کشور بيان کرد.
معاون وزير راه و ترابري در حاشيه بازديداز راههاي استان گلستان ضمن قدرداني از تلاش نيروهاي راهداري و حمل و نقل مسافري کشور و استان گلستان افزود: تلفات جادهاي استان گلستان در ايام نوروز امسال ۲۳درصد کاهش داشته که اين استان ميتواند به عنوان نمونه در کشور از اين حيث قلمداد شود.
وي ادامه داد: از آنجايي که اين استان در کريدور شمالي و شرق و غرب منطقه واقع شده و استاني سياحتي و گردشگري است اميد است با تعامل و همکاري بيش از پيش همه دستگاههاي ذيربط، نيازهاي حمل و نقلي استان برطرف شده و ايمني پايدارتري در سطح شبکه راههاي آن برقرار شود.
وي تصريح کرد : نياز است که بيش از گذشته در اين بخش سرمايه گذاري شود و طرحهاي راهداري منطقيتر از گذشته همچون طرح پاک در اين استان به عنوان پايلوت اجرا شود و به شبکه راههاي کشور تسري يابد. /105
انتهای پیام/